Майли Сайръс: Раздялата с Лиъм е равносилна на смърт

18.08.2020 14:14 | Видян 1138 пъти

Майли Сайръс: Раздялата с Лиъм е равносилна на смърт

Преди няколко дни стана ясно, че Майли Сайръс е скъсала с Коди Симпсън. 27-годишната певица и 23-годишният ѝ вече бивш възлюбен бяха двойка около година. Те успяха да съхранят приятелските си отношения като продължават да общуват.

По време на интервю в подкаста Barstool Sports певицата призна, че до този момент продължава да преживява раздялата с бившия ѝ съпруг актьорът Лиъм Хемсуърт. Изпълнителката заявила, че тяхната раздяла за нея била сравнима със смъртта.

„Преживях много болезнена и трудна раздяла, на която практически всички станаха свидетели. Ние бяхме заедно почти 10 години. Това прилича на смъртта, когато губиш любовта“, споделила Сайръс.

Майли не може още да се съвземе от емоционалното сътресение. „Честно да си кажа, понякога смъртта дори е по-лека от раздялата. Все пак след раздялата ти оставаш на Земята и продължаваш да живееш“, казала още тя.

Все пак звездата обяснила, че след развода започнала повече да се цени. „След цялото това страдание, проумях едно – необходимо е повече време да посвещаваш на себе си“, заключила певицата. Тя отбелязва, че нейният бъдещ възлюбен няма да има вредни навици и за нищо на света няма да се държи като егоист.

Майли и Хемсуърт започнаха да се срещат през 2010 г. по време на снимките на „Последна песен“. В края на 2018 г. двойката сключи брак, но само осем месеца по-късно те се разделиха.

Затова пък Лиъм в момента се чувства в добър етап от живота си, коментира негов близък.

„Той бе много тъжен за начина, по който двамата прекратиха отношения. Лиъм бе недоволен за това как тя постъпи с него. На него му трябваше време да се помири с окончателните им отношения. Сега той намери хармония, движи се повече и води съвършено различен живот“, споделя източник пред Daily Mail.

Сега Лиъм се среща с австралийския модел Габриела Брукс.


Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС











автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !