Майли Сайръс: Трезва съм от 6 месеца

24.06.2020 11:09 | Видян 1177 пъти

 Майли Сайръс: Трезва съм от 6 месеца

Майли Сайръс споделя за нов връх, който е постигнала в живота си.

Звездата говори в подкаст на „Variety“, където признава, че е ходила на терапия и вече е трезва от цели 6 месеца. „В началото трябваше да се ограничавам, защото ми предстоеше операция“, казва тя. Сайръс добавя, че в последно време дълго мисли за майка си Тиш Сайръс, която е била осиновена.

Според изпълнителката, именно Тиш ѝ е предала страха от изоставяне и желанието постоянно да се доказваш, че си достоен и ценен. „Родителите на баща ми пък са се развели, когато той е бил на 3 години, така че той се е отгледал сам. Разрових се в историята на семейството ми, където видях, че има доста случаи на пристрастяване и проблеми с психичното здраве“.

27-годишната дъщеря на Били Рей Сайръс споделя, че миналото ѝ е помогнало да разбере настоящето и сериозно да се замисли за бъдещето. „Мисля, че терапията е хубаво нещо“. Майли проговори и за трезвеността си, признавайки, че в момента младите смятат, че дрогата и алкохолът са нещо забавно. Според нея обаче партито може да продължи и без тези пороци.

„Това, което обичам, е че сега съм в кондиция през целия ден. На 100%. Не се събуждам изморена. Готова съм за следващия ден“. Майли говори и за кариерата си, когато си спомня едно интервю, в което казва, че всеки, който пуши трева, е глупак. Тя често го праща на родителите си, които понякога посягат към наркотика.

Изпълнителката добавя, че през последните няколко месеца наистина се е постарала да живее в трезвеност, защото е искала да промени живота си и да изчисти организма си. През 2019 година тя претърпява операция на гласовите струни, заради която не можела да говори в продължение на четири седмици.

През това време е комуникирала чрез писане на бяла дъска.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !