Том Круз изгори мотор за 2млн. паунда

17.08.2020 12:04 | Видян 961 пъти

Том Круз изгори мотор за 2млн. паунда

Американският актьор Том Круз претърпя авария по време на снимките на седмия филм от поредицата „Мисията невъзможна“ в Оксфордшайър, Англия, съобщи The Mirror.

По сценарий актьорът, който е пословично известен с това, че предпочита да не използва услугите на каскадьори и да изпълнява сам трудните каскади, е трябвало да прелети на мотоциклет от един покрив на сграда на друг. Това обаче не му се удало. По време на ускорението моторът забуксувал и не могъл да стигне до покрива, след което избухнал в пламъци и дим. Круз, който е застрахован за огромна сума, не е пострадал, но бил много притеснен. Всички останали на снимачната площадка също са невредими. Мотоциклетът на стойност 2 милиона паунда обаче изгорял.

„Мисията невъзможна 7“ с режисьор Кристъфър Маккуори трябва да излезе на екран на 18 ноември 2021 г.

През август 2017-а Том Круз получи травма на снимките за филма „Мисията невъзможна 6“ в Лондон. Тогава той трябваше да скочи от строително скеле на покрива на съседна къща, но не успя и се удари в стената на сградата. После обаче актьорът самостоятелно се изкачи на покрива с помощта на обезопасителни въжета и чак след това бе изведен от снимачната площадка.

Източник: Monitor
Снимка: Paramount



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !