Вярата накара Том Круз да се премести във Великобритания

25.06.2020 10:22 | Видян 1168 пъти

Вярата накара Том Круз да се премести във Великобритания

Том Круз обмисля да се премести във Великобритания, след като прекара изолацията в централата на сциентоложката църква в Западен Съсекс. Смята се, че 57-годишната звезда е в търсене на нов дом, близо до известното имение Сен Хил, в което е пребивавал по време на пандемията.

Актьорът беше във Великобритания, когато снимките на „Мисията невъзможна 7“ бяха прекратени по-рано тази година. Според „Daily Mail“, той вече не приема Лос Анджелис като свой дом, след като продаде имота си в Бевърли Хилс през 2016 година. Източник казва пред „The Sunday Mirror“, че снимките на филма ще започнат съвсем скоро и затова в момента Круз си търси дом на Острова.

По време на изолацията той е бил отседнал в имение, което е било купено от основателя на сциентоложката църква Л. Рон Хъбард през 1959 година. „Том става все по-активен в организацията. Неговата роля се увеличава с всеки изминал ден. Той иска да се премести във Великобритания, за да е по-близо до имението“, казва източник.

През последните месеци Круз е организирал онлайн срещи с други членове на църквата. Наскоро имението Сейнт Хил претърпя ремонт, струващ 13 млн. британски лири и вече може да се похвали с ресторант, в който работи готвач, учил се от Гордън Рамзи. Също така Том започнал да планира посещенията си, така че те да съвпадат с тези на неговия близък приятел и водач на църквата Дейвид Мискавиге.

Том Круз е привлечен от сциентологията в началото на 90-те години, а връзката прави първата му съпруга Мими Роджърс. Оттогава той е един от най-яростните защитници на тази религия. Сциентолозите смятат, че хората са безсмъртни същества с безкраен брой минали животи, някои от които могат да идват от извънземни култури.

Църквата също така отхвърля психиатрията, вярвайки че тя пречи на разума. През 2004 година Том използва вярата си, за да опровергае слуховете, че използва психиатрични лекарства за лечение на депресията. Смята се, че много от членовете на църквата са големи привърженици на филмовата кариера на звездата.

Някои от феновете на Круз обаче вярват, че именно сциентологията е развалила браковете му с Никол Кидман и Кейти Холмс. Други големи звезди, които са членове на църквата, са Джон Траволта и Елизабет Мос.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !