Марк Уолбърг показва плочки на плажа

13.08.2020 16:16 | Видян 1999 пъти

Марк Уолбърг показва плочки на плажа

Марк Уолбърг най-накрая намери време да се наслади на лятото и да заведе съпругата си на заслужена почивка.

Актьорът публикува снимка от ваканцията, на която позира заедно с жена си Риа Дърам. И докато моделът е с цял черен бански, който крие предната част на тялото, то Уолбърг не се притесни да покаже коремните си мускули и да накара всяка жена да завижда на Дърам.

„Моята любов“, написа звездата под публикацията. Риа също публикува снимката и написа „Живот на езерото“. В момента семейство Уолбърг са на почивка в Айдахо, закъдето заминаха преди време. Ден след като се появи снимката на съпрузите, Марк публикува и видео, в което синът му скача във водата от семейната лодка.

Уолбърг и Дърам започват да се срещат през 2001 година и се женят 8 години по-късно в Бевърли Хилс. Имат общо четири деца заедно – дъщерите Ела и Грей на 16 и 10 години, и синовете Майкъл и Брендън на 14 и 11 години. Снимките от ваканцията идват само няколко месеца, след като Уолбърг почувства носталгия по миналото и публикува първия фотос, който е направил със съпругата си.

Той показа, че пази снимката в рамка във формата на сърце. „Снимките на двойките се променят“, пише той. Изглежда, че фотосът е на почти 20 години. През 2008 година Уолбърг казва пред The Sun, че жена му го е направила по-добър човек и е създала един прекрасен живот за него и децата им.

„Знаех, че тя ме обича за това, което съм и е човек, на когото мога да се доверя. Преди да я срещна, не бях готов да се оженя“, допълва актьорът.

Източник: tialoto






автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !