Игра събира Бандерас, Уолбърг и Холанд

19.07.2020 09:34 | Видян 1788 пъти

Игра събира Бандерас, Уолбърг и Холанд

Екранизация по видеоиграта „Неотбелязан на картата“ (Uncharted) събира Антонио Бандерас, Марк Уолбърг и Том Холанд.

От „Кълъмбия“ оповестиха, че подновяват проекта, дори насрочиха премиерна дата – 16 юли догодина.

Съкровища

Главният герой в играта се казва Нейтън Дрейк и заедно с неговия наставник Виктор Съливан - Съли двамата постоянно попадат в различни приключения. В първата част те търсят Елдорадо на непознат остров в Тихия океан. След това вървят по стъпките на Марко Поло, за да намерят Шамбала и магическия кристал Чинтамани, изпълняващ желания. А после издирват Пясъците на Атлантида. 

След това Нейтън се отправя да търси митичната страна на пиратите Либерталия, а накрая приключението стига до Индия и търсенето на магическия бивник на бога-слон Ганеш. Сега филмът обаче ще се съсредоточи върху предисторията на играта и младостта на Нейтън. 

За ролята на героя е определен Том Холанд, който се превръща в новия голям любимец на Холивуд след успешното си превъплъщаване в Спайдърмен. (Една от идеите за продължение на „Междузвездни войни“ е Човекът паяк да попадне във вселената на тази далечна галактика, а за догодина е обявено и продължение на приключенията на Спайдърмен.)

Смяна

Проектът да се направи филм по „Неотбелязан на картата“ датира още от 2008 г. По това време става ясно, че играта за търсене на съкровища се превръща от най-популярните в жанра. Първият вариант на играта „Плейстейшън“ го пуска в края на 2007 г. и само за няколко месеца се разграбват милиони. Множество актьори през годините са спрягани да играя ролята на Нейтън, в това число и Марк Уолбърг, а наставникът му Съли е трябвало да бъде Робърт де Ниро. 

Накрая де Ниро се отказва. Но пък Уолбърг продължава. Той няма да е Нейтън, а ще е в ролята на наставника му Съли. Филмът ще разказва как двамата се запознават и решават заедно да търсят съкровища. Вече бе обявено, че Антонио Бандерас ще е другата голяма звезда в проекта, но не се споменава в чия роля. Жените, които ще се подвизават във филма са София Али, позната ни от сериала „Анатомията на Грей“ и екзотичната Тати Гейбриъл, известна със сериала „Стоте“.

От „Кълъмбия“ казаха, че много разчитат на този проект да е един от силните летни хитове догодина. След като смениха няколко режисьори сега филмът е поверен на Рубен Флайшър. Той е известен преди всичко с телевизионните си филми, но за киното направи два успешни проекта - „Зомбиленд“ и „Венъм“.

Що се отнася до „Венъм“, то от „Кълъбмия“ вече обявиха, че филмът се прави, премиерата му е през юни догодина и отново в главната роля ще е Том Харди. Но смениха режисьора и сега ще е Анди Съркис. Той е познат предимно като актьор и най-известната му роля е на Ам-Гъл от поредиците „Властелинът на пръстените“ и „Хобит“, игра също и шимпанзето Цезар в новата поредица „Планетата на маймуните“. Но се прояви успешно и като режисьор на игралния „Маугли“, излязъл миналата година.

Бодигард

За родната публика ще е интересно какво е направил Антонио Бандерас в снимания у нас „Жената на бодигарда на убиеца“, който е продължение на симпатичния екшън „Бодигардът на убиеца“. 

Тук Бандерас за пръв път снима заедно със Салма Хайек след „Десперадо“. В „Жената на бодигарда на убиеца“ Салма е съпругата на килъра, игран от Самуел Джексън. А бодигардът, който го спаси в първия филм от ръцете на мафията, отново ще е Райън Рейнолдс. Морган Фрийман и Том Хопър изпълняват ролите на другите важни персонажи.

Що се отнася до Марк Уолбърг, то очакваме да видим заснетите от него 4 филма, а освен това официално са обявени снимките на още два, един от които е именно „Неотбелязан на картата“.

Източник: Monitor
Снимка: IMDB

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !