Антонио Бандерас: Изолацията не ми понася добре, липсва ми любимата

05.04.2020 10:54 | Видян 2051 пъти

 Антонио Бандерас: Изолацията не ми понася добре, липсва ми любимата

Докато някои известни двойки прекарват социалната изолация заедно, други нямат този късмет. Антонио Бандерас в момента се намира в къщата си в Малага и като всички останали спазва препоръките за социална изолация. Актьорът е бил в Мадрид, за да снима филм с Пенелопе Круз, където пандемията от коронавирус го хваща.

Испания е една от най-пострадалите страни от COVID-19 и жителите там са помолени да не напускат домовете си, ако нямат спешна работа. Бандерас успява да се прибере до родната Малага, където да изкара оставащото време под карантина. Той взе участие в предаването El Hormiguero, а разговорът между него и водещия се случи онлайн .

Звездата сподели, че времето на социална изолация е много тежко за него, защото не е с любимата си Никол Кимпел. Тя е у дома заедно със сестра си и баща си в Женева. Банкерката е имала неотложни ангажименти в града, когато ситуацията с COVID-19 се влошава и тя е принудена да остане там.

Бандерас обаче се опитва всячески да запълни времето си. Той споделя, че се отдава на домакински задължения и тренировки. „Измих кухнята, пуснах пералня, сготвих си няколко ястия“, каза той в шоуто. Той сподели и притесненията си от случващото се и заяви, че освен за здравето се притеснява и за икономиката.

Актьорът се намира в рискова група, тъй като през 2017 година претърпя сърдечен удар. От друга страна, той се притеснява и за хората, които останаха без работа заради пандемията. Сред тях са и негови служители, които работят в театъра и ресторантите му. Тези обекти са затворени навсякъде по света и ще останат така до справяне със заразата от коронавирус.

59-годишният Бандерас споделя, че именно Кимпел е спасила живота му след сърдечния удар. По време на интервю с Джими Кимъл, когато гостуванията бяха безопасни, той призна, че Никол му е дала аспирин, когато той е започнал да проявява симптоми на инфаркт. „Тя сложи хапчето под езика ми и това спаси живота ми“, казва той.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !