Вайола Дейвис купи бивша робска плантация, в която е била родена

13.08.2020 12:28 | Видян 822 пъти

Вайола Дейвис купи бивша робска плантация, в която е била родена

Вайола Дейвис се завръща към корените си навръх 55-ия си рожден ден.

Чрез публикация в социалната мрежа Instagram актрисата разкри, че е закупила имот в Южна Каролина, който в миналото е бил робска плантация. Именно там Дейвис е била родена през 1965 година. Тя публикува снимка на постройката, в която майка ѝ я е родила.

„На горната снимка виждате къщата, в която съм родена на 11 август 1965 година. Това е началото на моята история. Днес, на 55-ата година от моя живот, аз притежавам това място, цялото“, написа звездата. Тя добавя, че се надява всеки да живее толкова дълго, че да разбере откъде точно започва неговата история.

В интервю за списание People актрисата споделя, че по време на детството си е приемала плантацията като щастливо място, независимо от неговата мрачна история. Въпреки че е била бивша робска плантация, родителите на Вайола продължават да живеят в имота, където отглеждат актрисата и нейните братя и сестри. Малко по-късно семейството се мести в Роуд Айлънд.

„Мама ми казваше, че когато съм се родила, всички чичовци и лели са били вкъщи, пиели са и са се смеели. Празнували са“, допълва звездата. Тя казва, че това е доказателство, че щастието може да бъде намерено навсякъде, независимо от историята на мястото. „Невинаги става въпрос за материални неща“.

Със закупуването на мястото, Дейвис заяви, че ще може да създаде нови спомени и да почете паметта на всички роби, които някога са работили в тази плантация, включително и своите прадеди.
    
Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !