Вайола Дейвис събира Вдовици за обир

16.11.2018 09:05 | Видян 895 пъти

Вайола Дейвис събира Вдовици за обир

Скръбта като основен мотив за действие на група от четири коренно различни жени в престъпните им намерения – това ни представя носителят на „Оскар“ Стив Макуин („12 години в робство“) в премиерното заглавие за седмицата „Вдовици“.

Още със заглавието си, филмът ни подсказва каква е отправната точка, която ще завърти действието му. Сюжетът е и по мотиви на едноименния английски минисериал, със сценария на който се нагърбва Линда Ла Плант. Този път самият Макуин се захваща с диалозите, а негов съавтор е Джилиан Флин. Главната роля – на лидера на вдовиците-обирджийки застава Вайола Дейвис. Актрисата получава специална покана да застане пред камерата от Макуин, а категоричното си „да“ казва след като изчита до край историята му. „Харесва ми това, през което Вероника преминава. Харесва ми, че е донякъде загадъчна, но в същото време ми е доста позната. Хареса ми, че в центъра на сюжета е една любовна история. Хареса ми да участвам в една подобна любовна история, защото, както знаете, напоследък играя много роли на адвокати, детективи и шефове на ЦРУ. А това е една разтърсваща любовна история“, казва Дейвис. Неин екранен съпруг е Лиам Нийсън, който скача в кожата на криминално проявения Хари Роулинс. След като той пада жертва на престрелка в опита си да организира обир, а с него смъртта си намират и всички съучастници, Вероника (Дейвис) се нагърбва със задачата да довърши това, което любимият й така и не успява.

В началото всички сме съвсем непознати. Но единственото нещо, което ни свързва, е че нашите мъже са загинали по време на стрелба и че всички те са били крадци. Също и фактът, че всички сме разорени и трябва да оцелеем по някакъв начин. Но освен това, не може да бъдем по-различни една от друга

заявява още звездата от „Огради“.

Трилърът „Вдовици“ потегля на пътешествие из родните киносалони от утре.

Източник: monitor
Снимка: Alexandra Films

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !