Хилария и Алек Болдуин на почивка преди появата на бебе №5

12.08.2020 14:37 | Видян 911 пъти

Хилария и Алек Болдуин на почивка преди появата на бебе №5

Хилария и Алек Болдуин очакват петото си дете съвсем скоро. Звездната двойка използва последните месеци от бременността, за да се разведри с почивка на море.

„Моите пиленца“, написа йога инструкторката в Instagram и сподели снимка, на която трите ѝ момчета и тяхната сестричка си играят в пясъка, а тя ги надзирава.

Много от приятелите ѝ я поздравиха за смелостта да отиде на плаж с толкова голям корем и отбелязаха, че е много красива.

Гордата майка посочи, че малчуганите са много задружни, което я радва изключително много. Тя не пропусна да покаже и техните шарени бански, които особено момчетата много харесват.

Хилария е споделила и как цялото семейство се вози на моторна лодка в морето.

Една от последните публикации на съпругата на холивудската звезда е кадър с нейния огромен корем.

„Бебето стана голямо“, написа тя.

Последователите на бъдещата майка започнаха да предполагат какъв ще бъде полът на петото ѝ дете, което трябва да се роди през септември. Според някои жени, формата на корема ѝ показва, че то ще е момче.

Миналата година бе тежка за семейство Болдуин. Тогава 36-годишната Хилария направи два спонтанни аборта. Въпреки проблемите, тя не се депресира и преди няколко месеца с 62-годишния ѝ съпруг обявиха, че очакват петия си наследник.

Децата на двойката са почти породени – Кармен Габриела на 6 години, Рафаел Томас на 5, Леонардо на 3 и Ромео на 2. Алек има и още едно дете – 24-годишна дъщеря, която е от брака му с Ким Бейсинджър.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !