Какво свързва Брадли и Дженифър?

12.08.2020 10:09 | Видян 1630 пъти

Какво свързва Брадли и Дженифър?

След като Брадли Купър бе заснет на плажа в Малибу с Дженифър Гарнър, се заговори, че между двамата може да има нещо повече от приятелство. 45-годишният актьор и 47-годишната му колежка се забавляваха в компанията на малката дъщеричка на Брадли от  връзката му с Ирина Шейк.

Гарнър наскоро се раздели с приятеля си – бизнесмена Джон Милър. От своя страна актрисата не държи толкова на личния си живот, тъй като се е отдала преди всичко на грижата за децата от брака ѝ с Бен Афлек, който пък от своя страна се радва на любовта си с Ана де Армас.

Засега личният живот на Купър не е ясен и не се знае дали той има човек до себе си. Според източник на Page Six, между Брадли и Дженифър няма нищо романтично.

„Дженифър и Брадли са просто приятели и винаги са били. Между тях не може да има нищо повече “, увери източникът пред изданието.

Всъщност двамата наистина са приятели от доста години. Участват и в няколко филмови проекта заедно и неведнъж са били забелязвани да си говорят приятелски на светски събития.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !