Дженифър Гарнър и Брадли Купър са заедно?

07.08.2020 11:41 | Видян 3074 пъти

Дженифър Гарнър и Брадли Купър са заедно?

Дженифър Гарнър и Джон Милър са решили да се разделят.

След почти две години заедно, носителката на "Златен глобус" и бизнесменът са поели в различни посоки. Гарнър, която има три деца от бившия си съпруг Бен Афлек, започна връзка с Милър през октомври 2018 година. Тогава близък източник сподели, че двамата не са в сериозни взаимоотношения и все още се опознават.

Двойката ревностно пазеше личния си живот и само на няколко пъти беше забелязана заедно на разходки. Въпреки множеството слухове, че са се разделили през 2019-а, в началото на тази година се потвърди, че двамата все още са заедно. "Джен все още се вижда с Джон и е доволна от развитието на връзката", казва източник през февруари.

Близък до двойката добавя, че Милър е мил човек, който се грижи за децата на актрисата и се опитва да поддържа семейния живот. "Той много уважава ролята й на майка и винаги поставя децата й на първо място. И двамата си влияят положително един на друг". Джон има две деца от бившата си съпруга Каролин Кембъл.

Въпреки че двамата са били щастливи заедно през февруари, източници признават, че Гарнър се фокусира повече върху децата и ги превръща в свой приоритет номер 1. Именно затова тя няма време за сериозна връзка. Явно нещата не са потръгнали в правилната посока и любовта между Дженифър и Джон се е изчерпала.

Само няколко часа след като новината за раздялата беше оповестена, актрисата беше забелязана в компанията на своя колега и добър приятел Брадли Купър. Двамата се наслаждаваха на слънцето в Малибу, а с тях беше и Леа Шейк Купър - дъщерята на Брадли.

Актьорите са добри приятели още от снимачната площадка на общия им филм "Alias".  Още тогава се заговори, че между тях може да има нещо по-сериозно, но тези слухове така и не бяха потвърдени. В момента Брадли и Дженифър са без половинки и са напълно свободни да се впуснат в нови романтични приключения.

Дали срещата на плажа е била приятелска, или не, предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !