Спомен за учителя Дънов

11.08.2020 16:48 | Видян 826 пъти

Спомен за учителя Дънов

Малко преди традиционния събор на Бялото братство край Рилските езера тази година, си спомняме за Учителя Петър Дънов с книгата „Дънов, Учителя. Рецепти, предсказания, наставления”с логото на издателство „Милениум” – най-пълният сборник, включващ всички мъдри слова и здравни препоръки, завещани ни от философа.

Петър Дънов, известен за последователите си като Учителя или Беинса Дуно, е ярка духовна фигура и един от безспорните български мъдреци. Основателят на религиозно-философското движение, наречено Всемирно бяло братство, ни е завещал стотици поучения за душевно израстване, наставления за здравословен начин на живот, билкови рецепти за всякакви болежки и пророчества за бъдещето.

В книгата „Дънов, Учителя. Рецепти предсказания, наставления” ще намерите подробна информация за житейския път, философията и идеологията на Беинса Дуно, набор от избрани молитви и наставления как да ги отправяте към Бога, най-полезните упражнения, рецепти и съвети за справянето с различни болести и състояния, които мъдрецът ни е оставил, описание и указания за легендарния житен режим, всички предсказания на Учителя за новото време и десетте му завета за по-добър живот.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !