Ламбо учил Ани Хоанг на кино

07.08.2020 14:03 | Видян 1460 пъти

Ламбо учил Ани Хоанг на кино

Певицата Ани Хоанг умее да влиза в роля не само при заснемането на видео към своите музикални проекти. 29-годишната изпълнителка е участвала в две филмови продукции - „Фамилията“, където получава първи уроци по актьорско майсторство от легендата на българското кино и театър Стефан Данаилов, и холивудската лента „Бодигард на убиеца“, с участието на Райън Рейнолдс.

Пред „Телеграф медиа“ тя издава едни от най-любопитните моменти от съвместната й работа със звездите, говори откровено за творчеството по време на пандемия и реализацията на поредната мечта – отварянето на ресторант в родния град Елин Пелин. Преди дни Ани посрещна рождения си ден с парти изненадата, организирана от половинката й - режисьора Людмил Илрионов – Люси.

Първите стъпки в киното изпълнителката на „Луда обич“ прави през 2013 година. „Във „Фамилията“ играех няма икономка. Героинята ми знаеше тайните на къщата, но нямаше възможност да ги издаде. Притеснявах се, защото за разлика от повечето актьори като Асен Блатечки, Яна Маринова, Иво Аръков и останалите, аз нямах уменията. С времето се отпуснах, успях да вляза в образ. Първите си съвети получих от г-н Стефан Данаилов.

За мен беше чест, гледала съм всичките филми, в които участва. Майка ми го обожава. Репетирах вкъщи, беше интересно, нова среда, нови хора... Пикът на моята героиня бе, когато трябваше да отровя героя на г-н Данаилов. В по-късен етап от сюжета се оказа, че имам дете, което бива отвлечено. В този момент преживявам шок, косата ми побелява за миг. Люси ми помагаше у дома, г-н Данаилов на снимачната площадка.

Отношението му винаги е било приятно, предразполагаше ме, той е не само голям актьор, той е голям човек.

Беше земен и разговаряше с всички, без значение дали си му колега или непознат“, с усмивка си спомня и споделя певицата пред „Телеграф“. Вторият й киноангажимент е в холивудския кинохит „Бодигард на убиеца“. „Там играя гейшата, която носи самурайския меч. Беше удоволствие да бъда на снимачната площадка, с тези имена... Имам увереност, ако получа покана за друга лента, ще приема, обичам да се снимам. Ще ми е любопитно да вляза в образ, напълно далечен от мен самата. Да съм лошият герой“, допълва още Хоанг.

Ани планира да отскочи до Българското Черноморие. „Ходи ми се на почивка, истински релакс. Да разпускам, без разходки, нови и непознати дестинации... Такава почивка си пожелавам. Не мога да хукна в Тайланд, колкото и да обичам тази точка. Последния път, когато бях там, мислех много за пътуването. Спомням си, че изпуснахме ферибота, след това тръгнахме по тъмно, морето беше бурно, аз не се чувствах добре...

По едно време се замислих дали не ме е хванала морска болест, люшкахме се 4-5 часа. На връщане от острова ми нямаше нищо, според мен причина беше морето“, разказва музикалната звезда. Една от любимите й дестинации е Дубай. За момента фокус остава професията. „Люси се е отдал на работа, снима почти всеки ден. Междувременно аз ходя на участия или ръководя заведението. Не мога да бездействам, особено след като месеци наред бяхме затворени, без работа и доходи.

Изпълнителите и артистите изобщо имаме нужда от работата, това не е само доход, тя ни зарежда, носи ни удовлетворение“, казва още певицата, която въпреки създалата се по-рано ситуация гледа положително. „Научих се да правя пици, Люси беше доставчик – все неща, които не сме очаквали, но се забавлявахме от сърце. Не съжалявам за нито една минута.

Преди пандемията бяхме в ремонт, много от нещата сме направили сами – с изключително старание и любов. Боядисвахме, подреждахме...

Научих доста неща. В по-общ план – за никого не е било приятно, но от всяка ситуация може да се извадят плюсове“, казва още тя. Ресторантьорският им бизнес се обръща за ден. „Уцелихме кофти момент – отворихме на 12 март и затворихме ден по-късно заради наложеното извънредно положение по повод потвърдените случаи на коронавирус у нас. В ресторанта вложихме всичките си пари с идеята, че ще излезем на печалба. Както се казва – има светлина в тунела. Имаме градина, настроени сме положително и вярваме, че през есента нещата ще се нормализират съвсем“, коментира Ани.

„Обичам да чета психология, тази литература ми е занимателна. Преди свирех на пиано, не съм го правила от много време, което ме кара да се замисля... Подсеща ме, че е хубаво човек да си припомня за удоволствие и разнообразие. Не си падам по филмите, Люси е по-запален. Може да гледа няколко продукции една след друга. Той обича фантастика, а аз комедии – редуваме се, правейки компромис“, завършва Ани, която въпреки натоварената си програма успешно намира време за себе си.

На 1 август певицата отбеляза своя 29-и рожден ден. Тя празнува заедно с близки и приятели, а парти изненадата бе жест от любимия мъж. „Усещах, че Люси е замислил нещо, но нямах представа какво. Всяка година на този ден той намира начин да ме усмихне. Имах шесто чувство, че и този път ще се случи нещо. Каза ми, че имам празник, затова ще отиде по-рано в заведението ни, един вид да ме замести. Когато отидох, всички мои близки и приятели бяха там – наистина се зарадвах, това не е първата парти изненада от негова страна, но беше специална. Може би защото бе в ресторанта ни – друга реализирана наша мечта“, казва Ани.

Подготвя любовна песен

Певицата има две готови парчета, чието представяне предстои съвсем скоро. „Едната песен е динамична, готова е от няколко месеца, но COVID-19 стопира промотирането й. Казвам го от гледна точка на това, че във време, в което се очакваше тя да излезе – нещата се влошиха, заразата започна да се разпространява бързо. Сметнах, че не е удачно в период, в който нощните заведения, а и не само, не работят да пускам клубно парче. Следващата песен е по-сериозен проект – любовна песен, която до момента няма в репертоара ми“, разказва Хоанг.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !