Азис спасява Люси Иларионов и Ани Хоанг от фалит

18.05.2020 10:19 | Видян 2143 пъти

Азис спасява Люси Иларионов и Ани Хоанг от фалит

Фолкпевецът Азис протегна ръка на приятелите си - режисьора Людмил Иларионов-Люси и половинката му Ани Хоанг, след откровението на звездите, че са пред фалит.

Ромският славей е отишъл лично в заведението им в родния за виетнамката град Елин Пелин. Посещението му било обвързано с оглед на мястото, тъй като смята да използва терена за снимки на най-новия си музикален проект, пише в днешния си брой вестник „Телеграф“.

Появата на Азис предизвикала интерес сред местните фенове, повечето от които хукнали към ресторанта, за да се снимат с него. В официалната страница на бар-кафе „Новото“, както се казва ресторантьорското начинание на Люси и Ани, се появи фото на Васил и дама, която е облечена с готварска униформа. За кратко време кадърът генерира брой харесвания в мрежата, а съгражданите на Хоанг го разпространиха. Според запознати изпълнителят на „Мотел“ е решил да постави фокус върху декора в американски стил. Акцент, към който са ярките нюанси и мебелите, създадени от автомобилни части.

Приятели

В яда от фалстарта Люси сподели, че е фалирал. По-късно партньорката му реши да внесе повече яснота по случая. „Предвид ситуацията в цял свят нещата не са розови. Прочетох на много места, че с Люси сме зле финансово. Не сме фалирали, а имаше и подобни гръмки заглавия. Ние сме потърпевши колкото всички останали”, коментира тя. Двамата имат редица приятели в хайлайф средите, това е една от причините елинпелинци да се надяват на срещи и с други знаменитости.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !