Охранители пребиха модела Дария Кирилюк в Турция

05.08.2020 14:25 | Видян 1205 пъти

 Охранители пребиха модела Дария Кирилюк в Турция

Топмоделът Дария Кирилюк стана жертва на насилие в Турция. Това стана ясно, след като украинка публикува своя снимка след нападението в социалните мрежи. По думите й, инцидентът се е случил крайбрежната ивица в курортния град Чешме в края на миналата седмица.

В публикацията си Кирилюк обяснява, че напускайки мястото към 3 ч. след полунощ, персоналът, отговарящ за сигурността на бар, намиращ се на плаж Момо, ги е нападнал без видима причина.

"Тези мъже ни се нахвърлиха, удряйки четири момичета в лицето (включително и мен), а момчетата с нас пострадаха лошо. Дадохме подробно обяснение на местната полиция. Не трябва да затваряме очите си за случилото се, а да спрем насилието над жени", гласи част от изявлението й по повода.

Междувременно стана ясно, че е започнало разследване по повода. Органите на реда са разговаряли по телефона с шефа на охраната на заведението - 38-годишният Кадир, но не са успели да се срещнат с него, тъй като той се намирал извън града. За сметка на това са разпитани тримата охранители и мениджърите на плажния клуб.

Тяхната позиция е, че боят е започнал на паркинга, между членовете на приятелската компания, а охранителите са се намесили, за да сложат край на сблъсъка. Според тях младежите са напуснали невредими територията на клуба и отричат екипът по сигурността да има каквато и да било вина за нараняванията на Кирилюк. Нещо повече, управата на заведението твърди, че всъщност нейният партньор е този, който ѝ е посегнал.

"Твърденията им са налудничави! Първо бият мен и приятеля ми, после твърдят, че той ме е удрял. Това е нечувано. Засрамете се, лъжци! Партньорът ми се опитваше да ми помогне, защото получих паник атака“, категорична бе Кирилюк, като призова служителите в заведението да покажат записите от наблюдателните камери.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !