Кейти Пери ще ражда с оранжева коса

03.08.2020 10:20 | Видян 1257 пъти

Кейти Пери ще ражда с оранжева коса

Коронавирусът промени плановете на Кейти Пери и Орландо Блум за сватба. Певицата е в напреднала бременност и предпочете да отложи още веднъж тържеството, но за сметка на това не промени намерението си да издаде нов албум.

Въпреки че вече е с голям корем и не бива да се натоварва, изпълнителката не спира да работи. Наскоро тя сподели в Instagram, че има нова визия, като качи снимки, на които е с нов цвят на косата.

Кой би повярвал, че любимата на актьора ще замени любимото русо с оранжево?! Е, тя наистина го направи - заради дигитален фестивал.

След като тази година Кейти не може да участва в „Tomorrowland“, на който пее всяка година, певицата ще се включи в онлайн излъчване. За изявата си тя е подготвила оранжева рокля с лилави пера и е боядисала косата си.

Гледайки новата прическа на Кейти, може да кажем, че оранжевото много ѝ отива, а с малките кокчета на главата ѝ тя изглежда направо като тийнейджърка.

След фестивала Пери продължава подготовката за представянето на най-новия ѝ албум – първи след 3-годишна пауза, озаглавен „Smile“. То е насрочено за 14 август.

„Целият албум представлява моето пътешествие към светлината – истории за борба, надежда и любов“, коментира изпълнителката, която се вълнува много за събитието.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !