Принцеса Беатрис и Едуардо Моци на меден месец във Франция

28.07.2020 13:48 | Видян 1364 пъти

Принцеса Беатрис и Едуардо Моци на меден месец във Франция

Принцеса Беатрис и съпругът ѝ Едуардо Моци заминаха на меден месец във Франция.

Според списание People младоженците се наслаждават на ваканцията си, след като се ожениха тайно на 17 юли в замъка Уиндзор. Изданието допълва, че това ще е само началото на почивката, тъй като двойката планира още по-дълга почивка някъде другаде.

„Те са на кратък меден месец във Франция. Планират по-дълга и по-луксозна ваканция през август“, казва източник. Принцеса Беатрис и Едуардо изненадаха света, когато съобщиха, че вече официално са семейство. По-рано през месеца те направиха тайна сватбена церемония, на която са присъствали само 20 гости, сред които кралица Елизабет II, принц Филип и родителите на булката – принц Андрю и Сара, херцогинята на Йорк.

След това е последвало малко празненство, на което са били поканени още няколко души. Всички те вечеряли, танцували и са се забавлявали под специално направена тента, която е била декорирана с цветя.

Пандемията от коронавирус на няколко пъти променяше сватбените планове на двойката и именно затова церемонията се състоя в тесен кръг. Сега принцеса Беатрис и Едуардо Моци може спокойно да се насладят на ваканцията си, спазвайки всички препоръки на СЗО, за да се предпазят от заразата.

Източник: tialoto






автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Няма коментари към тази новина !