Звездните сватби които коронавируса отложи

18.04.2020 09:47 | Видян 4546 пъти

Звездните сватби които коронавируса отложи

Разпространението на коронавируса по света промени плановете на кино и музикалната индустрия. Докато някои известни личности бяха разтревожени от това, че прекратяват снимките и отлагат концерти и премиери, други се притесниха за това, че подготвят своите сватби.

Макар че пандемията не спря много хора по света да си кажат заветното „ДА“ с ръкавици и без много свидетели, звездите решиха да не последват примера им. Така, след като всичко свърши, ще ги видим в целия им блясък и ще говорим дълго за техните мечтани тържества.

Кои известни личности отложиха сватбите си заради коронавируса?

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Певицата и годеникът ѝ споделиха, че тъкмо са задействали организацията за тяхната сватба, когато много техни познати им казали да не бързат, защото коронавирусът ще достигне до страната им. Според запознати, тя трябвало да се състои в средата на март.

„Ние просто сме в режим на изчакване както целия свят. Така че, ще видим какво ще стане. Наистина не знаем какво ще се случи“, обясни Джей Ло във видеоинтервю за Елън Дедженеръс и изтъкна, че още не са насрочили нова дата.

50-годишната изпълнителка и 44-годишният баскетболист се сгодиха през март миналата година. В момента и двамата са се самоизолирали с общите им деца в Маями.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гледате колите и парите ми, но не...

Флойд Мейуедър реши да даде съвет на бойците и феновете,...

Трамвай-котка, Япония: Фото на деня

Трамвай-котка, Япония: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !