Сърчаджиева на море заедно с вдовицата на Шарлопов

27.07.2020 12:43 | Видян 1358 пъти

Сърчаджиева на море заедно с вдовицата на Шарлопов

Всеки, който ползва интернет, знае какво „върви" в социалните мрежи - дълбоки деколтета, разголени задни части, скъпи коли - това получава най-много „лайкове“. Оказва се, че това не е напълно вярно - „най-харесвани“ през уикенда са две жени, преживели ударите на съдбата и намиращи сила да се усмихнат - Алекс Сърчаджиева и Бояна Шарлопова.

Двете са заедно на море и само с една непринудена снимка от пясъка събират хиляди харесвания. Вдовиците на Иван Ласкин и Стефан Шарлопов са като сестри, носят се дори с еднакви шапки и еднакви слънчеви очила. „Имате подобни съдби, бъдете силни и не се предавайте!“, отбелязва тяхна приятелка.

„Прекрасни, смели момичета! Здрави и благословени да сте!“, валят благопожеланията от фенове и приятели.

Иван Ласкин си отиде след продължителни здравословни проблеми преди година и половина във ВМА на 48-годишна възраст. Месеци прекара на легло, по-рано бе приет в гастроентерология, а голям удар на финала бе и смъртта на баща му Славчо, което по думите на негови близки му се отразило много тежко, пише „България Днес“.

Още преди години той публично призна за проблеми с алкохола и заяви, че ще се бори докрай, че трябва да се справи. Казваше, че пие, защото нищо не му харесва, защото държавата не ценяла труда на младите и можещите. Приживе говореше, че иска да прати децата в чужбина.

От кончината на Стефан Шарлопов минаха две години и половина. Той си отиде в съня си на 55-годишна възраст, като остави наследство и бизнеси за милиони и пет деца.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Няма коментари към тази новина !