Отстранили Сърчаджиева от Игри на волята по неясни причини

25.06.2020 14:42 | Видян 6202 пъти | Гласували 1

Отстранили Сърчаджиева от Игри на волята по неясни причини

Алекс Сърчаджиева е била изритана от работа без каквито и да било обяснения, оплака се самата актриса. Тази година тя няма да води предаването „Игри на волята”. Никой не ѝ казал точно защо я сменят. Отношенията ѝ с Нова телевизия в момента са крайно обтегнати, а предложения за договори с други медии поне засега не са ѝ отправяни.

Вдовицата на Иван Ласкин ще трябва да разчита само на символичните си доходи като театрална актриса, за да издържа себе си и своята дъщеричка София, и то в условията на намален брой представления. Заплатата от Сатиричния театър, където Алекс Сърчаджиева работи на щат, за момента е единственият ѝ източник на средства. Известно е, че възнагражденията там едва стигат 1000 лева месечно, а често са по-ниски.

Вместо обаче да се оплаква, Алекс търси всякакви начини да изплува от финансовия колапс, в който е изпаднала. Според слуховете, тя е започнала да води сватби срещу хонорар. Наскоро се появи нейна снимка с бившия ѝ колега от шоуто „ВИП Брадър” Ники Кънчев, за която така и не стана ясно къде и по какъв повод е правена.

Вижда се обаче, че е от ресторант, а при внимателно вглеждане става ясно, че е на официално събитие, което много прилича на сватбено тържество. За това свидетелстват характерните столове, които се използват точно за такива събития, декорацията на масите, както и малката масичка с алкохол зад двамата водещи.

Облеклото им също навява усещане за сватбения марш – Алекс е в дантелена розова рокля, а Ники – в костюм в вратовръзка. Тв зрителите са свикнали да виждат двамата водещи именно в подобен вид, но в ежедневието си те не се обличат така. В същото време е известно, че журналистът и актрисата са в добри отношения, но не са първи приятели и не се движат в общи компании. Какво биха могли да правят заедно на сватба? Естествено, да водят тържеството.

Поредно доказателство на тази теза е, че са в ресторанта, когато той все още е празен. Очевидно гостите не са пристигнали, което издава, че Алекс и Ники не са сред гостите, а сред хората, които са на работа на въпросното парти.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !