Мистериозен водещ сменя Алекс Сърчаджиева в Игри на волята

24.06.2020 10:41 | Видян 1354 пъти

Мистериозен водещ сменя Алекс Сърчаджиева в Игри на волята

Плаж Силистар отново ще даде терен за снимките на риалити формата „Игри на волята“, а клапата вече щракна. На Арената за предизвикателства обаче няма да присъства актрисата Алекс Сърчаджиева, научи „Монитор“. Името на новия водещ, както и подробности около него, засега се пазят в тайна, но до дни от продукцията ще издадат кой е той.

Участниците във втори сезон отново ще бъдат разделени в три отбора от по осем души всеки, поради което от екипа не се притесняват за струпване на много хора едно място покрай мерките за сигурност заради новия коронавирус.

„Реално нямаме такъв казус. Не са много хора събрани на едно място. Вилата е с отделни стаи, тя е огромна. Тествани са всички участници, още преди да влязат в шоуто. Екипът също. Така че са взети всички мерки“, коментираха още пред „Монитор“ от екипа на предаването.

Сред ентусиастите, които ще тестват волята си за голямата награда от 100 000 лв е 18-годишна ученичка. Първият участник, за когото бе разкрита информация, пък е граждански пилот. Той управлява едни от най-големите самолети и всеки ден отговаря за живота и сигурността на стотици пасажери. Едно от интересните попадения е и каскадьорка.

„Много е подготвена и мисля, че има сили да се пребори с най-силните мъже. Но изпитанията, които ние сме подготвили ще затруднят и нея максимално.“, разкри Ники Мартинов, който е консултант на продукцията.

Мартинов намигна, че тази есен предстоят още по-мащабни и зрелищни битки.

„Смея да твърдя, че имаме изключително силен кастинг. След страхотното представяне на всички участници миналата година, за нас беше огромно предизвикателство да намерим също толкова интересни ентусиасти, които да се впуснат приключението. Но гарантирам, че успяхме!", допълни той.

Припомняме, че „Игри на волята“ ще се завърне в есенния телевизионен сезон като част от програмата на Нова тв.

Източник: Monitor

Снимка: Нова тв

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !