Джизъса и Златка с евтин меден месец

22.07.2020 11:40 | Видян 1319 пъти

Джизъса и Златка с евтин меден месец

Почти без пари ще излезе тази година лятната почивка на една от най-известните двойки у нас - Златка Райкова и Благой Георгиев. Моделката и футболистът, за които наскоро стана ясно, че са се оженили тайно, избраха да почиват на нашето Черноморие.
 Семейството е настанено в курорта Златни пясъци, а хотелът е сред най-лъскавите у нас. Въпреки че за средностатистическия българин 2 бона за пет нощувки са доста пари, за Русата Златка и любимия й са нищо и никаква сума. Влюбените, които са свикнали ежегодно да обикалят далечни и екзотични дестинации, тази година са решили да подкрепят нашето Черноморие и да дадат своя принос в спасяването на българския туризъм. 

Не само опасността от коронавируса е накарала Златка и Благо да опънат снаги на родните плажове. На почивка с тях е и 10-месечният им син Благой. За малчугана това е първото подобно пътуване и родителите му държат детето да е на безопасно място и да не пътува дълго. За целта семейството е избрало да лети със самолет до Варна, където ги е очаквал частен автомобил, за да ги откара до Златните. За да могат плеймейтката и футболистът да се насладят максимално на престоя си на морето, те разчитат на грижите на една от двете баби на бебето. Русото изкушение Златка сподели преди дни, че с тях ще бъде помощник от семейството, но коя точно роднина са избрали, не уточни.

 Почивката на Златните ще е и като меден месец за двойката. Без да вдигат много шум, преди малко повече от месец моделката и спортистът тайно са сключили брак. Новината издаде самата Златка, наричайки Благо свой съпруг в социалните мрежи.

Източник: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !