Златките пръскат пачки в пандемията

13.07.2020 15:46 | Видян 1574 пъти

Златките пръскат пачки в пандемията

Русата и Черната Златка си живеят живота насред пандемията.  Двете пръскат пачки като за последно -   Черната осигурява невероятно детство на своя малък Миро.

Малчуганът, който тя роди от един заможен, но семеен мъж, се радва на супер скъпи играчки за към 2000 лв., показа проверка на „България Днес“. Миро има собствен профил в социалната мрежа, който майка му ревниво обгрижва и попълва с негови снимки. Във виртуалния албум се вижда, че Миро е горд собственик на няколко возила.

В гаража на детето има черен джип Mercedes любим на мутрите от 90-те, че и до днес, има две АТВ-та, с които може да покори гори и планини офроуд, има мотопеди и мотоциклети, а за да поддържа форма малкият мъж има колело, чиито педали да върти.

Цената на една акумулаторна  играчка автомобил е между 700 и 900 лв., като това дори не е най скъпият вариант. Между другото има и голф тройки за по 900 лв., така че Миро има няколко истински коли. След раздялата с бащата на сина си Златка грее в обятията на нов мачо. Животът продължава!

Междувременно Русата Златка се готви за първо море с бебока на Джизъса и нищо няма да я спре, било то и китайски вирус. Тя е готова на всичко, но не с отиването на море, а с един лаишки въпрос, отправен в една от най-известните виртуални групи в социалната мрежа посветени на майчинството.

Златка най-чистосърдечно зададе въпрос към групата и хилядите майки: „Здравейте! Стягам се за първо море с моя юнак на 10 месеца. Моля, споделете какво е необходимо и важно?“ Плеймейтката получи конкретни съвети и насоки, дано са й от полза.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !