Мис Плеймейт излъгала за боя

21.07.2020 10:21 | Видян 1457 пъти

Мис Плеймейт излъгала за боя

Скандалът между Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова и известната фризьорка Вили Боршукова продължава да расте. След обвиненията, нападките онлайн и споделените записи от камери, стана ясно, че зад побоя стои елементарен пиар. Това показва чат между Жанета и друг популярен фризьор – Ивайло Колев.

За инцидента първа проговори плеймейтката, която използва официалния си профил във Фейслук като трибуна за популяризиране. Откровенията на блондинката меко казано шокираха приятелите и в уебпространството, а близките й такива скочиха в яростна защита. Сред тях и певицата Гери- Никол. “Вили Боршукова ме преби в салон за красота, на който тя е собственик в град София. Дамата сее лъжи и обвинения срещу мен, твърдейки, че съм оскърбила нея и нейните служители. Искам да ви уверя, че думите й са пълна лъжа и я предизвиквам да снеме записите от камерите, които работеха, и да ги предостави”, ожали се Осипова. Истината като че ли лъсна в таен чат между нея и Ивайло. Русокосата фурия първо е изпратила снимки на насинените си крака. „Едва ли тия синини са от това“, пише Ивайло. „Не много ясно“, отвръща тя. Мачото й отговаря, говорейки за себе си в женски род: „И аз съм ги правила тия номера с Радослав“. Осипова отвръща: „Инсценирах всичко, ама знаеш как“. Разбира се, реакцията не закъсня и близки до двамата споделиха, че това за фалшиви чатове, които целят нова провокация към Жанета.

Любопитни бяха и видеозаписите, които Осипова сподели и допълни с текст, ако историята се базира на лъжа, то плеймейтката е спретнала и измислен сценарий при преразказването на записа. Управителката на салона също изрази позицията си. “Доколкото разбрах самата госпожица вече няколко пъти е постъпвала по същия начин.

Правила е същите неща, за да може явно да изнудва хората за пари.

Но според мен тя не е знаела, че има камери”, коментира Вили Боршукова, която получи подкрепа от Цеци Красимирова.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !