Меган сменя стила, започна с прическата

17.07.2020 12:26 | Видян 2782 пъти

Меган сменя стила, започна с прическата

Прави кичури, падащи свободно върху лицето ѝ. Това е само началото в промяната в стила на Меган Маркъл, която ще видим в следващите месеци. Появявайки се с нова прическа, съпругата на принц Хари показа, че вече е по-спокойна и се чувства отлично далеч от кралското семейство.

По време на видеоразговор за кампанията на United Nations Foundation’s, младата майка впечатли зрителите с освежената си коса. Тя е на пластове и е доста по-дълга от обикновено.

Мнозина сметнаха, че Меган си е сложила екстеншъни. Други отбелязаха, че до момента тя все прибираше или къдреше леко краищата си, та трудно бихме определили каква е истинската им дължина.

Стилистът Джеймс Джонсън коментира пред Daily Mail, че прическата на Маркъл не е нищо особено и всеки може да си я направи вкъщи. Но тя носи скрито послание, нещо от сорта: „Вижте ме, вече съм свободна!“. По думите му, с нея тя изглежда по-професионално и говори, че вече не е толкова напрегната както когато бе херцогиня на Съсекс и кралските протоколчици само я притискаха.

Още след като Хари и Меган обявиха, че искат да напуснат Великобритания и се откажат от своите титли, фризьор обяви, че очаква майката на малкия Арчи да разчупи прическата си и да изненада всички с промяна в стила.

Тъй като известната двойка все още спазва социална изолация, предстои да видим дали актрисата ще се върне към любимите дрехи и аксесоари в своя гардероб.

Междувременно съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън и етърва на Меган маркъл, също е с нова прическа. Тя реши да подвие леко дългия си бретон, разделен с път през средата. Освен това добави лек оттенък в цвета.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !