Джони Деп разказва за жестокостта на Амбър Хърд

14.07.2020 15:07 | Видян 1151 пъти

 Джони Деп разказва за жестокостта на Амбър Хърд

В Лондон продължава едно от най-ожесточените съдебни дела между Джони Деп и британския таблоидThe Sun, който в статия през 2018 г. обяви, че актьорът е проявил домашно насилие над тогавашната си съпруга Амбър Хърд. Звездата от „Карибски пирати“ подаде изданието на съд за клевета и сега се опитва да докаже, че не е проявявал физическо насилие, а че жертвата е самият той.

В хода на делото тъмните истории в семейството излизат наяве и много от скандалните подробности стават публично достояние. Става ясно, че Деп е злоупотребявал с наркотици, но също така се вижда, че и Хърд не е проявила тормоз спрямо звездата.

Джони не отрича дори често да е бил в неадекватно състояние, но заявява със сигурност, че не е вдигал ръка върху тогавашната си половинка.

Саша Уас, юрист на The Sun, заяви в съда в Лондон, че Джони се е нахвърлил върху Амбър по време на тяхна почивка на Бахамите през 2014 г. Тогава актьорът за няколко дни се изолира на личния си остров, за да се бори със зависимостта си от опиатите. Хърд предостави пред съда преписка от медицинска сестра, която също била на острова с тях. В нея звездата от „Аквамен“ говори, че Деп „неочаквано излязъл от курса“ и й се нахвърлил, в яростта си я бутнал.

„Помня, че се превих от болка и неконтролиран спазъм,. Помня, че не бях в най-добрата си форма. Мисля, че това бе най-тежкият момент от моя живот – възразил Деп – Доколкото си спомням, не бях в състояние да бутна никого. Отричам да съм я бутал. Склонен съм да смятам, че тези показания са изфабрикувани“.

Актьорът също обвинил Амбър в това, че на острова тя не му давала необходимите за детоксикация лекарства и го е оставила като безпомощно „ревящо дете“. „Това е най-жестокото, което тя някога ми е правила“, подчерта Джони.

По-рано Деп подробно разказа за своята наркотична зависимост, която почти е съсипала кариерата му и дори си призна, че е давал марихуана на своята 13-годишна дъщеря Лили Роуз. Актьорът настоява, че е направил това единствено от съображения за сигурност.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !