Инцидент в леглото сложил края на връзката на Джони Деп и Амбър

13.07.2020 13:46 | Видян 1682 пъти

Инцидент в леглото сложил края на връзката на Джони Деп и Амбър

Инцидент в брачното легло на Джони Деп и Амбър Хърд в къщата им в Лос Анджелис станал поводът за разтрогването на връзката им. Това обясни актьорът от „Карибски пирати“ пред съда в петък.

Екранният капитан Джак Спароу разказа, че инцидентът се е случил през април 2016 г., след 30-ия рожден ден на Хърд. Тогава чистачка намерила в леглото на двойката следи от дефекация. Хърд обвинила за това кучетата, които отглеждаха с Деп. Актьорът обаче е категоричен, че животни, които тежат не повече от 2 килограма не могат да оставят такива следи. Той бил сигурен, че зад инцидента стои или самата Хърд, или някоя нейна приятелка.

Актьорът обяснява, че първоначално е приел с насмешка случаят. Именно той обаче прелял чашата на търпението и тогава холивудският ас взел решение да се разведе. По думите му, той се опитал да се раздели в добри отношения със съпругата си, като прочете негово съобщение, изпратено до нея, в което й пожелава всичко добро. „Според мен най-лошото беше минало – връзката ни. Оставаше само да я прекратим“, казва Деп.

С Хърд се запознаха по време на снимките на „Дневникът на едно пиянде“ през 2011 г. Казаха си заветното „да“ през 2015 г. и обявиха, че се разделят още следващата година. И двамата отправят обвинения за насилие към другия. В момента Деп води дело срещу вестник Sun заради квалификацията на „бияч на жени“, която е била използвана по негов адрес. Казусът се очаква да остане в лондонския съд в продължение на три  седмици. „Ако простите аналогията, превърнах се от Пепеляшка в Квазимодо за 0,6 секунди и бях без глас“, каза още Деп в съда по повод оспорваните от него публикации.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !