Милянкова: Обърнах посоката на 180 градуса

13.07.2020 15:07 | Видян 1637 пъти

Милянкова: Обърнах посоката на 180 градуса

Ирена Милянкова, успя да се изправи след двете опустошителни раздели с бившите си мъже и рестартира живота си. Красавицата, която е бивш модел и изигра Съни в хитовия сериал „Под прикритие”, и е майка на 6 деца се е съсредоточила върху най-важната си роля - тази на майка, и работата си.

В момента Ирена, която сама се подготви за изпитите в Софийския университет, работи по специалността си – педагогика, в образователен център. Заради пандемията от коронавирус, моделката провежда заниманията онлайн. Свободно време почти няма, тъй като е доста заета с децата си.

Големите са самостоятелни и се справят чудесно, но по-малките разчитат на помощта й в подготвянето на домашните. На Ирена пък й помага майка й, която е преподавател. От началото на пандемията тя се преместила при дъщеря си и внуците, за да помага. Междувременно, също преподава виртуално.

„Преминах през различни етапи, които отнеха много време, за да продължа напред, излекувана, макар и все още не напълно. Опустошение, отчаяние, отричане и болка, която те разкъсва отвътре”, сподели Милянкова наскоро. Първият рестарт на живота й е след разлъката с първия й съпруг Росен Чолов, който през 2012 г. бе задържан по обвинения в сводничество и склоняване към проституция. Малко след това Ирена и Росен, които имат 4 деца, се разделиха.

В началото на миналата година тя трябваше пак да започне от начало. Тогава бе краят на връзката с втория й мъж Никола Чолаков, с когото имат две общи деца. Двамата се запознават по време на работата си в агенция за недвижими имоти. По-късно продължиха да работят заедно, а след като се разделиха Ирена избра педагогиката.

„Възстановителният ми период след фактическата раздяла продължи около година, през която взех кардинални решения и обърнах посоката на личностното си развитие на 180 градуса. Това беше част от моята „терапия”, признава Ирена Милянкова. Тя винаги е знаела, че притежава вътрешна сила, която активира, когато е нужно.

Изградила постепенно вярата, че може да се справи, благодарение на близките си, които винаги са били до нея и са я подкрепяли. Това са роднините й и най-вече майка й, сестра й, баба й, както и няколко близки приятели. „Имам тях и когато не виждах изход, те бяха в края на тунела и ме дърпаха напред”, казва бившата манекенка.

След раздялата с втория си мъж, сама се подготвила за кандидатстудентските изпити в Софийския университет. Приели я. паралелно започнала работа по специалността си и вече е педагог в образователен център. Това е нейното ново начало, което й действа като мотивация да продължи да се развива като личност, да се грижи а децата си и да има своя принос в обществото.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !