Ирена Милянкова саботира бизнеса на бившия си

04.06.2020 10:42 | Видян 356 пъти

Ирена Милянкова саботира бизнеса на бившия си

След две години прекъсване на дейността си като брокер на недвижими имоти Ирена Милянкова отново се кани да се занимава с този занаят.

Тя обаче няма да работи рамо до рамо с вече бившия си мъж, както преди. Напротив – ще саботира бизнеса му, отивайки при неговите най-големи конкуренти.

Манекенката, която вече повече от година е разведена жена за втори път в живота си, изкара доста време без официално работно място. Не е известно как е преживявала по този начин, отглеждайки и своите 6 деца, но се знае, че се записа да учи педагогика в Софийския университет. Явно обаче перспективата да стане учителка е започнала да й се струва недотам добра, защото Ирена вече е предприела официални стъпки за завръщане към брокерството. Години наред тя работеше именно в сферата на недвижимите имоти, където се запозна с втория със съпруг – Никола Чолаков, от когото има две дъщери. Другите й 4 деца са от обвинения в сводничество Росен Чолов-Чолата. След раждането на първото дете от Чолаков (което е пето за Милянкова), младата майка се върна на работа много бързо, като разнасяше бебето по огледи и го кърмеше в офиса по време на оперативки. След второто обаче в отношенията ѝ с таткото настъпи крах и тя си остана вкъщи. Никола пък се премести в Гърция заедно със сина от първия си брак. Там той ръководи бизнес с луксозни недвижими имоти.

Вероятно бившият съпруг или е намалил драстично издръжката за младата си жена и двете им деца, или нужните на последните рязко са нараснали, защото от няколко седмици Ирена е започнала трескаво да търси работа. Първото, което направи тя, е да се върне към най-стария усвоен от нея занаят, а именно – моделството. Няколко фотосесии по-късно идва и решението да започне отново да продава луксозни имоти. Само че вече не във фирмата, управлявана от мъжа й, а при конкуренцията. Преди дни Милянкова се е срещала с хора от конкурентна фирма, като се смята, че се е уговаряла да започне работа при тях.

Понеже името  е популярно сред софийските брокери и се смята, че има достатъчно контакти сред родните випове, за да може да пласира всякакви скъпи къщи, апартаменти и парцели, най-вероятно няма да има проблем с назначаването. Както при всеки брокер обаче, заплащането ще бъде процент от осъществените сделки. Моментът за навлизане в подобен бизнес не е особено подходящ, тъй като точно сега започва криза в продажбите на недвижими имоти. Но Ирена е решила да опита всичко, което може да прави, с надежда, че все в нещо ще ѝ провърви, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Серина Уилямс и дъщеря ѝ Олимпия...

Съжаляваме, Винъс, но Серина Уилямс си намери нов...

Гавин Росдейл: Разводът с Гуен...

Гавин Росдейл и Гуен Стефани се разделиха през 2015, но...

Няма коментари към тази новина !

*}