Де Ниро пред фалит

13.07.2020 11:00 | Видян 417 пъти

Де Ниро пред фалит

Въпреки че е най-скъпо платеният актьор в света, спечелил само между юни 2019-а и юни 2020-а 90 милиона долара според класацията на People With Money, Робърт де Ниро обяви, че е на ръба на фалита.

Световната криза, предизвикана от пандемията от коронавирус, сериозно накърни финансите му, а и бившата му съпруга Грейс Хайтауър предяви иск той да възстанови размера на месечната вноска в кредитната й карта, която актьорът, заради нестабилната икономическа ситуация, намали от 100 000 на 50 000 долара.

Жената, с която Де Ниро има бурни отношения от 1997 г. и която през 2018-а подаде молба за развод, даде да се разбере, че актьорът е изгонил децата им – Елиът на 21 години и Хелън на 8, от имението, в което прекарва изолацията. Адвокатите, които движат делата на холивудската суперзвезда Де Ниро, подчертават, че месечната вноска на Хайтауър се е наложило да бъде намалена поради реални финансови трудности, свързани със затваряне на веригата от ресторанти Nobu и хотел Greenwich – паралелните бизнес начинания на прочутия актьор.

Защитничката му Каролин Краус обясни пред съда, че загубите от ресторантите само за април възлизат на 3 милиона долара, а за май – на 1,87 милиона. Адвокатът на бившата му обаче парира: „Де Ниро използва пандемията, за да резне средствата, които се полагат на г-жа Хайтауър“. Съдебният процес продължава.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Люси оцвети небето за ЧРД на Ани Хоанг

Режисьорът Люси Иларионов зарадва половинката си Ани...

Кортни Кокс се завръща в Писък

Актрисата Кортни Кокс потвърди, че ще участва в новия...

Няма коментари към тази новина !

*}