Неда Спасова вкара театъра в Ютуб

09.07.2020 12:03 | Видян 1092 пъти

Неда Спасова вкара театъра в Ютуб

Неда Спасова вкара театъра в Ютуб. Чаровната актриса влезе в ролята на влогър, репортер, оператор и монтажист, за да покаже на зрителите какво се случва зад кулисите на някои от най-известните представления.

От малкия екран Неда е позната като сестра Кая Райкова в сериала „Откраднат живот“. На сцената пък, тя участва в представленията „На четири уши и унижението“, „Ревизор“, „Тирамису“ и „Съгласие“. Те се играят в „Театър София“ и точно там Неда записва първите видеа за канала си (виж тук). „Аз искам да покажа това, което не се вижда.

Подготовката на процеса, на актьорите – гримиране, костюми, репетиции, разговори. Цялото това нещо, което е в сянка и е зад кулисите“, разказва в първото си видео красивата актриса.

Идея

Тя споделя, че идеята за влога се появила преди повече от година. „Направих този канал, защото мисля, че на зрителите и публиката ще им бъде интересно да видят какво правят техните любими актьори преди представлението. Много се надявам това да е в помощ на българския театър. Ако някой види мое видео в този канал и реши да отиде на това представление, за което е било видеото, това ще е най-големият подарък“, разказва още Неда.

Всяка сряда в 19 ч. актрисата ще качва ново видео, в което ще показва подготовката за различните представления. Първият клип открехна кулисите на постановката „Покана за вечеря“, която зрителите могат да гледат в „Театър София“ днес, на 9 юли. В нея участват Дария Симеонова, Ивайло Герасков, Пламен Манасиев, Владимир Матеев и Мартин Димитров.

Процес

Във видеото Неда задава въпроси на колегите си и ги кара да споделят любопитни, забавни и много лични моменти. От видеото разбираме какво е да играеш пред публика с маски, как се прави театър по време на пандемия и дори хранят ли се актьорите на сцената. Ставаме свидетели на част от репетициите, на процеса в гримьорните и на това как актьорите приемат аплодисментите на публиката след края на представлението.

Анонсът към второто си видео пък Спасова е заснела на морския бряг. В него зрителите надникват зад кулисите на представлението „Апетит за череши“ със Симона Халачева и Юлиян Рачков, което зрителите могат да гледат на 19 юли в „Театър София“. Младите актьори споделят с много чувство за хумор трудно ли е да останеш сериозен когато по време на представление чуеш някой от зрителите да хърка, какво правиш когато си си забравил гащите на сцената и кои са любимите им лапсуси.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !