Неда Спасова: Изживях любов като на Кая в Откраднат живот

30.04.2020 10:57 | Видян 1309 пъти

Неда Спасова: Изживях любов като на Кая в Откраднат живот

Оказа се, че една от най-любимите млади актриси от малкия екран – Неда Спасова, която всяка вечер слага сестринската престилка на Кая в медицинската сага „Откраднат живот“, е преживяла емоции близки до тези на героинята си.

В момента сюжетът заплита Кая в любовен триъгълник между д-р Карагьозов (Владо Карамазов), с когото са двойка отдавна, и новопоявилата се героиня на Яна Титова, която реши да смени режисьорския си стол в продукцията със снимачната площадка.

"Това е една нова Кая, която виждам", обясни Спасова от удобството на дома си, докато гостуваше виртуално в предаването „На кафе“. Актрисата, която вече 4 сезона се преобразява в медицинската сестра, разказа как самата тя не повярвала на сценария, по който за пръв път героинята й излиза от стериотипа си да реагира импулсивно и първично.

„Сега много мъдро постъпва и на мен като актриса ми беше много интересно, защото трябва да оправдая все пак някакъв психологически поток в този човек чрез играта си“, добавя Неда и признава, че преди време и тя би постъпила като героинята си, но не и сега. Вече е „малко по-голям егоист“. „Но това ми се е случвало в една връзка преди доста време, когато бях много по-малка и по-незряла. По някакъв начин любовта към човека, с когото съм била е надделявала над всичко останало“, призна моменти от личния си живот тя.

В момента младата актриса за пръв път усеща истинските измерения на социалната изолация. До скоро тя прекарваше дните си работейки на снимачната площадка на сериала, но снимките свършиха и вече си е по цял ден вкъщи. Прекарва времето си със спорт, книги, готвене и много сериали, но е далеко от родителите си, които живеят във Враца. Единствено брат й и семейството му са в София и тя е успяла да ги види за малко и от далеко, за да занесе подарък на малката си племенница – рибки актриси. Те са били част от снимките на „Откраднат живот“ и ще ги видим скоро в сериите, а вече са в дома на малката принцеса на Неда.

Междувременно Неда запълва времето си и като се забавлява с различни онлайн предизвикателства, като и сама мисли да отправи едно в социалните мрежи. Единствено загатна, че ще е кулинарно, но й предстои да се подготви преди да го сподели.

Източник: Монитор
Снимка: Нова телевизия


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !