Инцидент възпрепядства Любо Киров за наградите на БГ радио

06.07.2020 14:11 | Видян 998 пъти

Инцидент възпрепядства Любо Киров за наградите на БГ радио

Контузия в крака попречи на обичания певец Любо Киров да се изправи пред публиката в Античния театър в Пловдив, за да приеме наградата си от БГ Радио. „Любо трябваше да бъде с нас тази вечер, но се контузи сериозно“, обясниха хип-хоп певците Павел и Венци Венц, които заедно с Киров триумфираха с най-голямото отличие на вечерта – песен на годината за „Не бих могъл“.

Самият изпълнител на „Както преди“ е пристигнал в града под тепетата специално за събитието.

Инцидентът се е случил по време на репетициите за церемонията. По-късно стана ясно, че най-лошо е пострадал кракът на певеца.

Хиляди любители на българската музика аплодираха отличниците на тазгодишните награди на БГ Радио в Пловдив. Още в началото на вечерта те получиха предупреждение да продължат да спазват мерките за социална дистанция и по време на събитието.

С най-много награди от него пък си тръгна Ицо Хазарта. Той грабна общо три статуетки – за албум („Неправилен рап“), изпълнител и текст („Имам човек“). Първата отличена за вечерта пък беше дъщерята на Саня Армутлиева – Алма, която триумфира сред номинираните за „Дебют“.

„Шокирана съм, защото само преди година съм се опитвала да свиря на китара в стаята си, а днес получавам награда. Посланието ми към младите изпълнители е да вярват в себе си“, каза певицата. Преди излизането на 16-годишната Алма на сцената, градусът на настроението в Античния вдигнаха момичетата от 4Magic.

Общо 10 премиерни песни бяха представени в Пловдив. За тях пред феновете се изправиха Графа, Ицо Хазарта, Поли Генова, Виктория, Дара, Михаела Маринова, Павел и Венци Венц, които вкараха АТВ на сцената и др.

Миро, чийто дует с Койна Русева „Нависоко“ взе статуетката за най-добър видеоклип, пък не пропусна да отбележи повода със специално парти, кулминацията на което бе торта, направена във формата на наградата.

Сред останалите лауреати на вечерта бяха Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени (БГ група), СкандаУ (БГ дует/вокална група), дует „Ритон“ (БГ вдъхновение) и Михаела Филева (БГ изпълнителка). „За четвърти път сме „Изпълнителка на годината“. Ние, защото нищо не би имало смисъл без вас“, категорична бе Филева.

Водещ на церемонията беше актрисата и певица Милица Гладнишка. С типичното си чувство за хумор, тя не изневери на стила си, като поздрави и меломаните с новото си изобретение - „плексикис“, което ни позволява да се целуваме без да се докосваме.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !