Новият филм на Ръсел Кроу излиза в кината

24.06.2020 14:41 | Видян 418 пъти

Новият филм на Ръсел Кроу излиза в кината

Solstice Studios задвижи новия филм с Ръсел Кроу Unhinged в кината по целия свят, след като сключи сделки с основните партньори за разпространение му в Обединеното кралство, Европа, Австралия и Азия. Психологическият трилър на Дерик Борте ще излезе в киносалоните на Америка на 10 юли.  Solstice потвърди ключовите глобални територии, като много партньори бяха готови да приемат същата стратегия за разпространение като САЩ, пускайки Unhinged в залите.

Завръзката изглежда като нещо съвсем естествено, с което се сблъскваме ежедневно – задминаване на светофар и опит за изискване на извинение. И… след това нещата ескалират в неподозирани размери.

За да покажат гнева, основна тема в лентата, в актьорския екип на Unhinged се включват още Карън Писториъс (в ролята на преследваната майка), Гейбриъл Бейтман, Джими Симпсън, Остин П. Макензи и др. Сценарист на филма е Карл Елсуърт, а режисьор е Дерик Борте, в чиято филмография са American Dreamer, London Town, както и дебютът му от 2010 година The Joneses.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Владо Пенев с бомбастична новина

Владо Пенев накара стотици свои последователи в...

Кристина Димитрова оцелява като по...

Поп звездата Кристина Димитрова наскоро смрази феновете...

Няма коментари към тази новина !

*}