Хари и Меган разказват истината за Мегзит

24.06.2020 10:28 | Видян 1611 пъти

Хари и Меган разказват истината за Мегзит

Два месеца преди публикуването на биографичната книга на херцога и херцогинята на Съсекс, източници от близкия кръг на кралското семейство отбелязват, че се страхуват от разкритията в Бъкингамския дворец и че принц Уилям ще бъде представен в много неблагоприятна светлина.

Един от авторите на дългоочакваната публикация, британският журналист Омид Скоби, побърза да увери феновете на принц Хари и Меган Маркъл, че всички разкрития на съпрузите ще достигнат до читателите без промени.

Според източника на британския таблоид „The Sun“, „книгата може да причини на кралското семейство толкова големи щети, колкото интервюто с принцеса Даяна и Мартин Башир“, записано и издадено през 1995 г.

Тогава лейди Ди призна, че се чувства застрашена от новите си роднини, но не се страхува от тях, защото знае за подкрепата на много други хора.

И макар че никой не знае какво точно са казали херцозите на Съсекс пред Омид Скоби и Каролин Дюран, кралското семейство се притеснява, че принц Уилям ще получи най-много критики. „Има страх, че той ще бъде представен като безчувствен злодей, който се противопоставя на добрите филантропи Хари и Меган“, издава източникът.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !