Кралицата се страхува от втори Мегзит

18.06.2020 11:33 | Видян 1532 пъти

Кралицата се страхува от втори Мегзит

Главата на британското кралско семейство Елизабет Втора управлява Обединеното кралство в продължение на 67 години и внимателно наблюдава онези, които рано или късно ще заемат мястото ѝ.

Основните кандидати са принц Уилям и Кейт Мидълтън, които са сред най-популярните и разпознаваеми членове на кралската фамилия в целия свят. Според кралския източник Том Куин, Елизабет II не сваля очи от внука си и жена му, така че те „да не повтарят грешките, които „кралската младеж“ вече е направила“.

„Кралицата и херцогът на Единбург внимателно ги наблюдават, защото в миналото младите представители на кралското семейство допускали много досадни грешки. Те не искат това да се повтори “, сподели Куин в интервю за Канал 5, който представи документалния филм „Too Good to Be True? “.

Том не уточни кои точно от кралското семейство са под въпрос, но феновете на британските монарси са сигурни, че във всеки от тях можете да намерите епизод, за който много съжаляват в Бъкингамския дворец.

Елизабет II обаче няма за какво да се притеснява, защото Кейт и Уилям си вършат добре работата. По време на пандемията херцозите на Кеймбридж поеха по-голямата част от работата, за да не застрашат възрастните членове на семейството.

Съпрузите преместват всички срещи във виртуалното пространство и почти всеки ден се свързват с хора и организации, които помагат на жителите на Великобритания в тези трудни времена. Между другото съвсем наскоро кралицата също започна да овладява съвременните технологии и се появи във видео чат.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !