8000$ за месец лапна Галена

15.06.2020 11:21 | Видян 1840 пъти

8000$ за месец лапна Галена

Поп-фолк фурията Галена успя да си спечели приблизително 8000 долара от една песен в рамките на месец.

Песента на изкусителната брюнетка „100 живота“ се превърна в тотален хит. Парчето дебютира в платформата за видеосподеляне YouTube на 6 май и вече има над 7 милиона и 680 хиляди превъртания.

По груби сметки минималната сума, която един роден артист получава за 1000 гледания, е около $1, научи „Монитор” от сигурни източници в музикалния бранш.

Това означава, че Галена е спечелила сериозна сума за кратък период от време само от тази си творба. Феновете на звездата на „Пайнер“ затрупаха с положителни коментари относно проекта.

„Надух тази песен в колата си и полицаи ме спряха, за да ми кажат да я усиля.“, „Галена няма конкуренция отдавна! За последните 10 години няма кой да я надмине нито по качество, нито по хитове. Тя надгражда себе си. Блестяща като песен, визия, клип, текст. Адмирации!“, „Очевидно е, че Галена има безумен талант, възхищавам се на креативността и уменията да надгражда себе си!" и „Галена дойде и спаси 2020 с тая песен“, гласят само част от суперлативите.

Певицата получи поздравления и от меломани от други държави, сред които Австрия, Турция, Сърбия, Полша, Албания, Хърватска и Чеченска република.

Припомняме, че екранният партньор на Галена в „100 живота“ е актьорът Иво Аръков.

"Надявам се да съм успяла да ви подаря малко щастие в тези странни времена. Искам да изкажа специални благодарности на целия екип, който работи по създаването на песента и видеото, особено на Иво Аръков за това, че геройски изтърпя целия тормоз, на който го подложих“, написа певицата няколко минути, след излизането на парчето в личните си профили в социалните мрежи.

От своя страна звездата от „Съни бийч“ също благодари на Галена и екипа за красивия проект, който са създали.

Източник: Monitor

Снимка: Планета тв
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !