Снежана Макавеева има връзка с жена

05.06.2020 16:30 | Видян 1813 пъти

Снежана Макавеева има връзка с жена

Снежана Макавеева, която изгря в хитовия сериал „Под прикритие”, от няколко месеца има официална връзка с жена, издават нейни колеги.

Партньорката й е известна актриса и точно любовта към киното и театъра ги сближила първоначално. Връзката им бързо станала сериозна и сега двете дами дори живеят заедно.

Снежана никога не е заявявала в прав текст, че е бисексуална, но интимните й отношения с различни жени не са тайна в артистичните среди. Говори се, че блондинката е имала вземане-даване с Галя от балет „Сатен” и с няколко свои колежки. Най-популярната й лесбийска връзка обаче е тази с певицата Люси Дяковска.

Авантюрата на изпълнителката и актрисата продължила само няколко месеца. Хора от обкръжението им твърдят, че Снежана била прекалено вятърничава за по-зрялата Люси, а и тогава не била готова за сериозни отношения. След разлъката звездата от сериала „Под прикритие” отново се ориентирала към мъжете, но мачовците бързо й омръзнали и с днешна дата пак „плува на левия бряг”.

Говори се, че родителите на Макавеева били шокирани от разкрепостеното й поведение и се надявали, че ще се върне „в правия път”. Приятелите й пък смятали,  че излиза с жени от интерес към нестандартните изживявания, но последната й връзка ставала все по-сериозна. Снежана разправяла, че се чувства много обичана и усмивката не слизала от лицето й. „Мисля, че най-сетне открих сродната си душа! Отдавна не съм била толкова спокойна и щастлива!”, коментирала актрисата пред свои близки.

За Макавеева е известно още, че е една от големите любови на Мариан Вълев - Куката. Актьорите се срещнаха на снимачната площадка на сериала „Под прикритие” и бързо се превърнаха в любимата светска двойка на феновете. Не се притесняваха да демонстрират публично чувствата си и изглеждаха щастливи, но изневяра от страна на палавата блондинка сложила край на отношенията им. Клюката гласи, че младата актриса редовно кръшкала на Мариан, при това и с хора от двата пола, а той преживял тежко измените й. Голямата разлика във възрастта им – цели 20 години, също оказала влияние и раздялата не закъсняла, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !