Наско Колев със свалени гащи в новото си видео

01.06.2020 16:42 | Видян 1308 пъти

Наско Колев със свалени гащи в новото си видео

Финалистът от Х Фактор Атанас Колев, който се залюби със значително по-възрастната от него съдийка във формата Мария Илиева пусна песента „Уау“ пропагандирана от провокативен клип, пише LifeOnline.bg. 

Бившият баскетболист и бъдещ гинеколог  използва гола моделка за възглавница, докато се „наслаждава“ на томче Хари Потър още в началото на видеото. Сменят се сцени, в които рапъра е със свалени гащи на тоалетната чиния, бърше прах облечен като сочна и разгонена брадата камериерка, денси като похотлив водопроводчик и души страстната си партньорка в леглото.

За по-голям „Уау“  ефект победителят от последния ВИП Брадър реши да свали гащите си и да покаже какви ги върши в тоалетната. Провокациите и скандалните сцени обаче тепърва предстоят, защото във клипа има кратки кадри симулиращи женска еякулация в лицето на младия студент по медицина, който е напът да задмине по скандали своя приятел Тото. 

За финал в образа на девствен зубър, Наско „лъска бастуна“ пред лаптопа.

Видеото бе прието с овации от меломаните и феновете на Атанас, но мнозина се заядоха с изразеният му варненски диалект, който „много дразни“.

Пуританите пък го обвиниха в прекалена перверзност и търсене на евтина сензация, а трети обърнаха внимание на танцувалната динамичност на песента.

Тектът е написал самият Наско, а музиката и аранжимента са колаборация между ROASTY SUAVE и изпълнителя. Режисьор, оператор и монтажист на клипа е Стефан Маринов.

Трябва да се каже, че песента със сигурност ще се превърне в летен денс хит със или без добре обмислената провокация на видеото, от което си личи, че Атанас Колев е попил основния урок на шоубизнеса от своята учителка „кака е скандал“.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !