Наско Колев и Благой Георгиев стават 3D манекени

17.04.2019 16:42 | Видян 2292 пъти

Наско Колев и Благой Георгиев стават 3D манекени

Един от най-коментираните футболисти у нас Благой Георгиев и най-популярната риалити звезда на 2018-а - рапърът Атанас Колев ще си партнират в необичайно модно дефиле в столицата.

Двамата станаха рекламни лица на модна къща Desizo Monni Milano и ще са едни от действащите лица в събитието тези дни. Шоуто, в което ще ги видим няма да е типичното ревю, защото ще е с 3D акцент.

Гостите ще наблюдават дефилето със специални очила като на реално кино. Спектакълът се казва Monni Fashion Mapping Show. Преди мероприятието Наско и Благой застанаха пред професионалния обектив, за да заснемат фотосесии с актуалните модели от колекция Пролет-лято на престижната българска модна къща.

Благой Георгиев стана моден диктатор и за голям брой абитуриенти, които се стараят да постигнат бляскав ефект от визията си за бала. Основната причина за влиянието му върху младежите е изтънчената му визия, която показва увереност, мъжественост и висок стандарт.

Не е тайна, че голям процент от завършващите искат да се откроят с уникални абитуриентски костюми. Термин като уникални абитуриентски костюми трудно може да бъде категоризиран, тъй като всеки абитуриент има различна представа за перфектната си визия.

Дори когато амбициозните онлайн анализатори започнат да проверяват всеки сайт във виртуалното пространство за абитуриентски костюми, стигат до извода, че вариантите са безкрайни, изтъкват избора си към спортиста от модната къща.   

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !