Мистерията е разкрита: Дженифър Лопес и мъжът, който я дебне

27.05.2020 12:55 | Видян 1162 пъти

Мистерията е разкрита: Дженифър Лопес и мъжът, който я дебне

По време на социалната изолация най-много ни липсваше контактът с други хора. Колкото и да разговаряхме с близки и приятели по телефон или чрез видео, нищо не може да замени диалога очи в очи. На всичкото отгоре любимите ни сериали също спряха да се снимат и трябваше да намерим различни дейности, с които да се забавляваме.

Затова всяка една нова снимка на известна личност предизвикваше огромен интерес у нас. Намирахме неща, които не са там, сравнявахме дали човекът на снимката е истински, или е обработен с фотошоп и превърнахме хола си в истинска детективска бърлога. Чакахме само някоя интересна публикация, която да разследваме.

И изведнъж такъв пост ни беше спуснат от небето. Дженифър Лопес искаше да ни се похвали със стегнатото си тяло и работата, която върши в домашния си фитнес, но вниманието ни бързо беше изместено в друга посока. Зад звездата имаше огледало, на което се виждаше отражението на мъж, който е сложил ръка върху устата си и наблюдава.

Феновете веднага посочиха, че има нещо нередно в снимката и започнаха своето разследване. Признаваме, че и ние се помъчихме да разберем кой е мъжът, как е успял да влезе в дома на Лопес и защо въобще я шпионира. И докато всички почитатели споделяха теории и се опитваха да разбулят мистерията, Джей Ло реши да сподели истината.

Всъщност, мъжът не е бил в къщата на звездата. Поне не физически. Това е агент на недвижими имоти, който е разговарял с Алекс Родригес по платформата Zoom. Лопес допълва, че дори не познава човека и не знае защо е сложил ръка върху устата си. „Кашля ли, киха ли, не знам“.

Добрата новина е, че мъжът не вижда какво прави Джей Ло и със сигурност никой не я шпионира.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !