Семейната идилия на Джей Ло

18.05.2020 12:30 | Видян 455 пъти

Семейната идилия на Джей Ло

Дженифър Лопес е една от най-големите знаменитости в шоубизнеса и е доста заета дама.

По време на карантината тя трудно се справя с това да не живее на бързи обороти и да няма толкова ангажименти, но пък сега по-ясно от всякога осъзнава, че семейството е по-важно от всичко.

Певицата сподели две снимки от неделната си сутрин с възлюбения й Алекс Родригес: „Когато заглавията във вестниците са плашещи, е много важно да си близо до онези, които са най-ценни за теб – да ги прегръщаш по-силно и да им казваш непрекъснато колко много ги обичаш!“, написа Джей Ло.

Тя трябваше да сключи брак с Алекс това лято, като двамата планираха да вдигнат голяма сватба в Италия. Коронавирусът промени тези планове, но те споделиха, че са готови да чакат и че няма нищо по-важно в момента от това, че са заедно и се подкрепят в трудния момент.

Наскоро Дженифър сподели в мрежата, че единственият начин да запази спокойствие, насред икономическите и социалните кризи сега, е да се съсредоточи върху хубавите неща в живота си – децата, любовта, здравето на семейството й и всички останали позитивни неща, които е започнала да забелязва, че й се случват всеки ден.

Източник: Eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Холивудското приключение на Мария...

Стартът на холивудското приключение на Мария Бакалова не...

Мик Джагър отбеляза края на локдауна...

Рок легендата Мик Джагър отпразнува края на локдауна в...

Няма коментари към тази новина !

*}