Джона Хил шампион, Ди Каприо пръв подгласник по псувни в киното

20.05.2020 09:18 | Видян 1326 пъти

Джона Хил шампион, Ди Каприо пръв подгласник по псувни в киното

Ново проучване определи актьорите, които най-често псуват и употребяват нецензурни изрази в киното. Победител в класацията е американецът Джона Хил. Благодарение на участието си във филми като „Супер яки“, „Вълкът от Уолстрийт“ и др. Джона се е изцепил неприлично 376 пъти в кариерата си досега, съобщава сп. Variety, позовавайки се на изследването на Buzz Bingo.

Второ място заема Леонардо ди Каприо, който е произнесъл скверни слова 361 пъти, пак най-вече в ролята си във „Вълкът от Уолстрийт“. В Топ 10 следват Самюъл Джаксън, Адам Сандлър, Ал Пачино, Дензъл Уошингтън, Били Боб Торнтън, Сет Роугън, Брадли Купър и Дани Макбрайд.

Логично, филмът с най-много псувни се оказва „Вълкът от Уолстрийт“ на Мартин Скорсезе, в който героите меко казано „ругаят“ 715 пъти. Втора е драмата на братя Сафди с Адам Сандлър от 2019-а Uncut Gems („Необработени скъпоценни камъни“) с 646 сквернословия. Трети е друг филм на Скорсезе – „Казино“, с 606. „Нито залък“ (Nil by Mouth) на Гари Олдман – драма от 1997 г., е с най-много мръсни на 1000 думи. Съотношението е впечатляващо: 41 на хиляда.

За целта на проучването от Buzz Bingo са обзследвали 3500 филма.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !