Психо-преследвач тормозел Били Айлиш

14.05.2020 15:30 | Видян 1100 пъти

Психо-преследвач тормозел Били Айлиш

Американската певица Били Айлиш заведе съдебно дело срещу фен, който я преследвал. Той се опитал да влезе в дома й.
 
18-годишният сталкер (човек, който преследва знаменитости) Пренел Русо цъфнал пред дома на певицата на 4 май, позвънил на вратата и попитал баща й дали Били Айлиш живее там, пише сайтът TMZ. Когато бащата отговорил, че е сбъркал адреса, Русо изобщо не дал признаци, че има намерение да си тръгне, а започал да се подготвя да нощува край дома на певицата. Охраната обаче го изгонила.
 
По-късно младежът отново атакувал и се опитал да влезе, но бил отблъснат. Той не носел маска и ръкавици. Сталкерът на няколко пъти бил прибиран в полицейския участък, но явно това не му помогнало да си избие от главата натрапчивите идеи. В Момента в САЩ не вкарват в затвора онези, които не са извършили тежки престъпления, за да се избегне разпространението на коронавируса.
 
Впоследствие певицата се обърнала към съда и успяла да си издейства забранителна заповед, според която Русо не можел да се приближава на по-малко от 180 м до нея.
 
Наскоро Били Айлиш призна, че харесва стоенето вкъщи и изолацията заради пандемията от коронавирус. Тя споделя, че тъгува по приятелите си и чака момента, в който ще може да се види с тях отново, но иначе обича да е сама.
 
Източник: Канал 3

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !