Меган получи критики, че не е добра майка

08.05.2020 11:42 | Видян 1316 пъти

Меган получи критики, че не е добра майка

Въпреки че вече е далеч от Великобритания, Меган Маркъл продължава да получава критики за поведението си. Този път повод за новата вълна критики, която се стовари върху нея, бе публикация в социалните мрежи с трогателен на пръв поглед клип за рождения ден на Арчи. Във видеото се вижда как мама Меган чете книжка за заек на малкия и любопитен рожденик. Детето се смее и се опитва да разлисти подаръка си, но уви, мама Меган предпочита да е основно действащо лице в това видео и взима нещата под контрол като показва постоянно книжката на камерата и я разлиства, когато тя реши, а не сина ѝ. Това видимо не се харесва на детето.

Американската писателка Емили Гифин коментира поведението на херцогинята на Съсекс. Според нея Меган е „фалшива“ и заяви, че „изобщо не прилича на майка“. Гифин публикува няколко истории в профила си в Instagram, които подробно обясняват нейната гледна точка.

„Прекрасно дете и книга. Но... о, боже мой! Отново виждаме шоуто на Меган Маркъл: „На преден план – аз!“. Защо не остана зад кулисите и не позволи на Хари да прочете книгата на хлапето? Защо не каза накрая: „Той каза„ татко! “? Да, защото, ако само за една секунда, това ще накара Арчи да изглежда като Хари! Не дай боже“ – отбелязва Емили Гифин.

Тя също публикува история в месинджър с приятеля си. „Беше тъжно да наблюдавам, когато бедният Арчи избухна в сълзи, а тя (Меган) започна да се дразни, че той не отговаря на нейните стандарти“, пише Емили. 

Емили Гифин публикува видеоклип към историята и подписа: „Честит рожден ден, Арчи! Меган, махай се! “

Фенове на херцога и херцогинята на Съсекс бомбардираха Емили с отрицателни коментари, поради което тя дори трябваше да закрие акаунтите си в социалните мрежи. По-специално, мнозина я обвиниха в пристрастност и дори расизъм. Гифин подчерта, че расовата принадлежност на Меган Маркъл няма абсолютно нищо общо с въпроса и тя прави всички свои заключения въз основа единствено на собствените си наблюдения и заключения.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !