Меган и Хари отбелязаха 1-вия ЧРД на Арчи с видео

07.05.2020 09:53 | Видян 1231 пъти

Меган и Хари отбелязаха 1-вия ЧРД на Арчи с видео

Арчи Маунтбатън-Уиндзор, синът на принц Хари и американската му съпруга Меган, днес отпразнува първия си рожден ден, предаде Ройтерс. Родителите на Арчи отбелязаха събитието с видео, което показва, че Меган му чете приказка.

Видеото е качено на страницата на организацията с нестопанска цел "Спасете децата" в Инстаграм и е заснето миналия уикенд от принц Хари, чийто смях се чува зад камерата. Меган чете на сина си, който е облечен в бяло и също се смее.

Арчи е седми поред в наследяването на престола и е осмият правнук на кралица Елизабет Втора. Принц Хари и Меган се ожениха през 2018 г. и са известни като херцога и херцогинята на Съсекс, но Арчи няма титла. Семейството сега живее в Лос Анджелис, след като Хари и Меган се отказаха от кралските си задължения в края на месец март.

Говорител на двойката заяви, че тя решила да качи видеото на страницата на въпросната организация в Инстаграм, за да хвърли светлина върху кампанията й в подкрепа на децата, засегнати от пандемията от Ковид-19, предава Dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !