НиЛо се разграничи от собствения си бранд бельо

06.05.2020 10:00 | Видян 3259 пъти

НиЛо се разграничи от собствения си бранд бельо

Изкусителката Николета Лозанова официално се разграничи от собствения си бранд бельо. В причина за разлъката между бившата водеща на „Папараци“ и екипа зад NL For You са станали разногласия относно качеството на произвежданите продукти.

"Решението ми е категорично и е въпрос на юридическо време да се спре използването на моите инициали", съобщи плеймейтката в социалните мрежи.

Тя призова последователите си да престанат да я свързват с бранда и да я тагват в Инстаграм на свои снимки с артикулите му.

„Насочете суперлативите си към производителите, на които желая успех“, коментира кратко Лозанова.

Въпреки че отбелязва, че е въпрос на време инициалите й да спрат да фигурират в наименованието на компанията, чаровната брюнетка все още е рекламно лице на продаваните продукти, като нейни снимки все още промотират банските на бранда.

Припомняме, че по своя марка бельо Лозанова работи от две години. Колелото на този бизнес тя задвижи малко, след като се раздели с „Папараци“. „Идеята се роди доста по-рано. Николета отдавна обмисляше подобен трансфер към модната среда, а интерес към банските има вече и от нейни последователи в чужбина“.

Сега, когато професионалният път вече не я свързва с модата, НиЛо обещава да постави като свой единствен приоритет козметичната си линия.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !