Майката на убиеца на Милен плати гаранцията си от 100 000 лв.

04.05.2020 17:57 | Видян 1230 пъти

 Майката на убиеца на Милен плати гаранцията си от 100 000 лв.

Майката на 22-годишния Кристиан Николов , който блъсна и уби с джипа си тв водещия Милен Цветков, е платила гаранцията си от 100 000 лв, предаде 24 часа.

Адвокат на Десислава Пешева - Николова е внесъл парите по банкова сметка днес преди обед. Срокът за внасянето им изтичаше на 1 май, но тъй като денят бе почивен, по закон гаранцията може да се плати в първия работен ден.

Десислава Николова бе обвинена за това, че е дала фирмения джип "Ауди Q 7" на сина си, въпреки че е употребил наркотици. През април тя бе арестувана за 24 ч по Закона за МВР, а после бе пусната срещу 100 000 лв.

Неин адвокат обжалва размера на гаранцията, но Софийският градски съд отказа да я намали. Един от мотивите бе, че мярката съответства на обществена опасност на деянието, в което Николова е обвинена.

По делото имало справки, според които фирмата й разполага със значителни финансови приходи до 2018 г. Жената има 3 деца. Освен Кристиан тя е майка на още един син и дъщеря, но според съда те могат да се грижат и сами за себе си, защото са пълнолетни.

Защитата на Десислава Николова твърди, че тя не е знаела, че синът й Кристиан употребява наркотици и че той е взел ключовете от джипа без нейно знание и без талона за автомобила да е у него.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита спира цигарите

Певицата Сузанита се опитва да живее здравословно....

И Мария при Сами Хоссни

Сами Хоссни от Фермата е новият треньор на Мария. През...

Няма коментари към тази новина !

*}