Анджелина Джоли изолирана с всичките си деца

29.04.2020 09:42 | Видян 450 пъти

Анджелина Джоли изолирана с всичките си деца

Докато в целия свят върлува пандемията от коронавирус, актрисата направи онлайн интервю с главния редактор на списание „TIME“. Сегментът беше част от поредицата „TIME 100“ и беше направен с Едуард Фелсентал. По време на 13-минутния разговор Джоли говори за всички деца, които са засегнати от пандемията и как това може да се подобри.

„Две неща най-много рефлектират върху децата, според мен. Това е липсата на училище, което за 11 млн. младежи по света служи не само за обучение, но и за изхранване“, казва тя. Добавя, че в това число попадат и децата, които са жертви на домашно насилие и единствената подкрепа, която могат да получат, е от учителите.

Джоли дискутира и неравенството в Америка, което е все по-видимо по време на пандемията. Тя заяви, че не става въпрос само за хората, които гладуват, но и за онези на първа линия, които не получават нужното заплащане. „Трябва да уважаваме хората – не само да аплодираме, но наистина да ги уважаваме. Сега е времето да се ядосаме и да променим света“.

Както много семейства по света, Анджелина в момента е у дома заедно с всичките си шест деца. С нея са Мадокс на 18, Пакс на 16, Захара на 15, Шайло на 13, Вивиан  и Нокс на 11. Най-големият ѝ син беше в колеж в Южна Корея, но след като всички училища в страната затвориха врати, той се прибра обратно в Щатите.

Въпреки че говори за неравенство в света, Джоли завърши разговора с „TIME“ с положителна нагласа. „Вярвам в човечността. Имам надежда и мисля, че нямаме право да я губим в момента“, каза тя.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отложиха концерта на Сибел Джан

Концертът на легендарната певица Сибел Джан, предвиден за...

Ново дело срещу Харви Уайнстийн

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн отново ще влезе в...

Няма коментари към тази новина !

*}